Panzanellasallad

  • Tillagning

Pasta med oliver, tomat, paprika, rödlök och basilika. Istället för dagsgammalt bröd som det ska vara i en riktig, italiensk panzanellasallad så har vi valt krutonger som ett krispigare alternativ.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan ”al dente” enligt anvisningen på förpackningen.

Låt kallna.

Blanda vinäger och olivolja i en stor skål.

Smaksätt med salt och peppar.

Lägg i rödlök, paprika, tomater, mozzarella och oliver.

Låt dra i 10 minuter.

Vänd ner pastan, krutonger och rikligt med färsk basilika i skålen.

Smaksätt med salt och peppar.

Rör om väl och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Panzanellasallad"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.