Panini med pesto, grillad paprika och prosciutto

  • Tillagning

Paninibröd kan både ätas varma och kalla. Den här varianten är fylld med pesto, grillad paprika och prosciutto, toppad med basilikablad och svartpeppar.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Dela paninibröden och bred på pesto.

Lägg på grillad paprika och prosciutto.

Toppa med basilikablad och vrid över svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Panini med pesto, grillad paprika och prosciutto"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.