Örtsallad med matvete

  • Tillagning

Färska örter, gröna blad och matvete att bli mätt på. Servera som tillbehör till en god middag!

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skölj matvete och låt det rinna av i en sil.

Rör ut salt i saften från citron i en rymlig salladsskål, och tillsätt sedan olivolja.

Rör ner vetet.

Skölj grönsaker och örter och torka dem (gärna med en salladsslunga).

Plocka persilje- och myntablad från stjälkarna.

Dela salladsblad i munsbitar eller skär i strimlor.

Skär tomater i bitar, ca 1/2 centimeter stora.

Blanda alla grönsaker med matvetet och servera genast för att bibehålla mynta- och salladsbladens fräschör.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Örtsallad med matvete"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.