Ört- och vitlöksmarinerade lammkotletter

  • Marinering
  • Tillagning

Ljuvliga smaker från kryddträdgården! Lammkotletter som helst marineras över natten i en oljemarinad med vitlök, basilika, persilja och koriander.

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 8-10 lammkotletter
  • salt
  • svartpeppar
  • Ört- och vitlöksmarinad
  • 1 kruka bladpersilja
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka koriander
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 dl vitlöksklyftor
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Mixa örterna och vitlöken i oljan till en slät kräm.

Marinera lammkotletterna minst 2 timmar, gärna över natten.

Grilla kotletterna 2-3 minuter på varje sida och krydda med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Ört- och vitlöksmarinerade lammkotletter"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.