Olive Ascolane

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Små krispiga fyllda oliver som passar som tilltugg eller antipasto.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 burk
200 g
nötfärs alt. fläskfärs eller kycklingfärs
2 krm
salt
1-2 krm
nymald svartpeppar
1/2 krm
Muskotnöt malen
4 msk
ströbröd
1
ägg
Till panering
2 dl
vetemjöl
3
ägg
2 dl
ströbröd
1/2 tsk
salt
2 krm
peppar
Till fritering
1 liter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco