Nötstek med rosmarin, vitlök och bönragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 6 ingredienser

Nötstek med rosmarin och rosmarin doftar lika gott som det smakar. En perfekt söndagsstek!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Nötstek
800g
nötstek (fransyska)
salt
peppar
1 kvist
rosmarin
1 kvist
timjan
Bönragu
1
zucchini skivad
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 burk
Zeta Cannellinibönor (410g), sköljda och avrunna
1 dl
vitt vin
salt
peppar
1 kruka
persilja
1 tsk
citronskal finrivet

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco