Morot- och kaprissallad med mangobalsamico

  • Tillagning

De lite söta morötterna blandas med salta kapris och söt mangobalsamico.

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Koka morötterna lätt i saltat vatten.

Kyl dem i kallt vatten och låt rinna av.

Blanda morötterna med rucola, kapris och purjolök i en skål.

Vänd ner vinägretten. Smaksätt salladen med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Morot- och kaprissallad med mangobalsamico"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.