Minipizza Napoletana

  • Tillagning deg
  • Baka ut

Hemlagad pizza Napoletana med sardeller, kapris och oliver. Perfekt att bjuda på som tilltugg eller vickning.

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Gör degen enligt anvisningarna.

Sätt ugnen på 250 grader.

Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter.

Täck pizzaorna med pizzasås.

Lägg på sardellfiléer och mozzarella.

Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.

Toppa med kapris, oliver och oregano.

Ringla över olivolja och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Minipizza Napoletana"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.