Minicalzone med mozzarella och salami

  • Tillagning deg
  • Utbakning

Små calzonepizzor blir nästan som en pirog. Gott som tilltugg eller på picknick

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Gör degen enligt anvisningarna.

Sätt ugnen på 250 grader.

Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter.

Bred en liten sked tomatpuré på mitten av varje degbit.

Toppa med en liten hög mozzarella, salami och basilikablad.

Vik ihop till en pirog och nyp noga ihop kanterna.

Baka i mitten av ugnen ca 10-12 minuter.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Minicalzone med mozzarella och salami"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.