Mezze Maniche med svamp, pancetta och mozzarella

  • Tillagning

Matig pasta med svamp och knaperstekt fläsk.

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, spara ca 1 dl av pastavattnet.

Stek pancettan i lite olivolja, ganska hårt så den blir gyllenbrun och lite knaprig.

Låt rinna av på ett hushållspapper.
Stek svampen tillsammans med vitlöken i olivoljan, salta och peppra.
Vänd ner den nykokta och avrunna pastan i svampen, tillsätt citronsaften och bryt i mozzarellan. Späd med lite pastavatten, ringla över extra olivolja.
Avsluta med att blanda i gräslöken.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Mezze Maniche med svamp, pancetta och mozzarella"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.