Mezze Maniche med ragù på nötfärs och aubergine

  • Tillagning

En ragù på nötfärs och aubergin - tortiglioni passar utmärkt till!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Bryn köttfärsen i olivolja i en stekpanna.

Tillsätt lök, vitlök och chili och stek ytterligare någon minut.

Rör i tomatpuré, buljongtärning och vatten.

Låt koka ihop i ca 15 minuter.

Koka pastan ”al dente” enligt förpackningens anvisningar.

Stek auberginen gyllenbrun i lite olivolja i en stekpanna.

Rör ner köttfärsen.

Smaksätt med persilja, salt och peppar.

Blanda färsen med den nykokta pastan.

Servera med riven parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Mezze Maniche med ragù på nötfärs och aubergine"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.