Pasta Mezze Maniche med blåmusslor och vitt vin

  • Tillagning

Blåmusslor kokade med vitt vin och vitlök, blandad med nykokt pasta och persilja är en klassiker.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök, vitlök och chili i olivolja någon minut utan att det tar färg.

Häll på vin och låt koka upp.

Lägg i musslorna och lägg på lock.

Låt koka några minuter tills musslorna öppnat sig.

Skaka kastrullen då och då.

Släng de musslor som inte öppnat sig.

Blanda med nykokt pasta och persilja.

Smaka av med lite salt och svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pasta Mezze Maniche med blåmusslor och vitt vin"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.