Matvetesallad med salsiccia

  • Tillagning

Färgglad matvetesallad med paprika, körsbärstomater, citron och örter samt nygrillade salsicca. Perfekt sommarmat.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Stek eller grilla salsiccian på medelvärme, ca 10 minuter.

Häll av och skölj matvetet.

Häll av oljan från grönsaksinläggningarna.

Blanda matvete och grönsakerna och smaka av med rivet citronskal och pressad citronsaft.

Krydda med salt och peppar.

Vänd ihop med rucola straxt innan servering.

Servera med salsiccia och strö över lite persilja över rätten.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Matvetesallad med salsiccia"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.