Marinerade oliver med vitlök, citron och rosmarin

  • Tillagning
  • Låt stå

Oliverna får en fräsch smak av att marineras i citron och rosmarin. Vitlöken lyfter smaken och gör oliverna till perfekta tilltugg.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Häll av spadet från oliverna och blanda samtliga ingredienser.

Låt gärna stå i ett dygn innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Marinerade oliver med vitlök, citron och rosmarin"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.