Limoncellosorbet med italiensk maräng

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 6 ingredienser

Festlig sorbet med frisk och syrlig limoncello, smakar ljuvligt tillsammans med italiensk maräng och pistagesmak i biscotti.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sorbet
2 dl
vatten
2 dl
strösocker
1 msk
glykossirap
1/2
gelatinblad
1 dl
limoncello
1/2 dl
citronsaft
Pistagebiscotti
1 1/2 dl
vetemjöl
1 dl
strösocker
5 msk
mandelmjöl
1/2 tsk
bakpulver
1 tsk
salt
40 g
pistagenötter
40 g
rostad mandel
1
ägg
Italiensk maräng
3,5 dl
strösocker
1 dl
vatten
5
äggvitor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco