Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

  • Tillagning

En härlig och snabblagad laxcarpaccio till säsongens buffé med färdig kronärtskockskräm, sardellkräm, parmesan och kapris.

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skär laxen tunt och lägg ut på ett fat, strö över lite salt och peppar.

Rör ihop kronärtskockscreme, sardellcreme och olivolja.

Bred blandningen över laxen, lägg på kapris och parmesan.

Toppa med rucolasallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Laxcarpaccio med kronärtskockskräm"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.