Lax med medelhavspotatis

En typisk potatissallad från medelhavet med kapris, tapenade, oliver och pesto. Så gott tillsammans med ugnsbakad lax!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Lägg laxen i en ugnssäker form.

Häll på olivolja och krydda med salt och peppar.

Baka i ugn på 120 grader 15 –20 minuter.

Blanda samtliga ingredienser till medelhavspotatisen och smaka av med salt och peppar.

Servera gärna den varma laxfilén på potatisen (som kan serveras kall eller ljummen).

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Lax med medelhavspotatis"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.