Lax i ugnen med fetaost, oliver och soltorkade tomater

  • Tillagning

Servera den här ugnsbakade laxen med fetaost, oliver och soltorkade tomater till en gryn- eller bönsallad.

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Värm ugnen till 150 grader.

Dela laxen i 4 portionsbitar, skär ett djupt snitt i varje.

Smula fetaosten i en skål.

Hacka tomater och oliver, blanda med fetan.

Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten.

Lägg i en form och ringla olivolja över, sätt in i ugnen 18-20 minuter.

Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Lax i ugnen med fetaost, oliver och soltorkade tomater"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.