Lammfärsbiffar med cannellinibönor och olivcrème

  • Tillagning

Lammfärsbiffar smaksatta med salvia och timjan som serveras med cannellinibönor och en färdig olivcreme.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda färs med ägg, olivolja, vatten, vitlök, örter, salt och peppar.

Vänd ner bönor och olivcreme.

Forma till biffar och stek i olivolja i en stekpanna ca 3 minuter per sida.

Servera med en god sallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Skriv en kommentar till "Lammfärsbiffar med cannellinibönor och olivcrème"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.