Krispig grönsallad med mangobalsamico

  • Tillagning

Vinägrett med smak av mango, blekselleri och gröna blad.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g blandad sallad t.ex. isbergs-, roman-, ekbladssallad
  • 1 stjälk blekselleri skivad
  • 1 liten zucchini skivad
  • 1/2 purjolök skivad
  • 1/2 dl bladpersilja strimlad
  • salt
  • 1/2 dl solrosfrön rostade
  • peppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Riv salladen i bitar och blanda med selleri, zucchini, purjolök och persilja i en skål.

Vänd ner vinägretten. Smaksätt salladen med salt och peppar.

Strö över solrosfrön och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Krispig grönsallad med mangobalsamico"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.