Kikärtspannkakor med getost och honung

  • Tillagning
  • Smetan ska vila i minst

Italienska Farinata – små kikärtspannkakor med getost, honung och rosmarin. Passar utmärk som mellanmål eller som en festlig förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka upp vatten i en kastrull, vispa i kikärtsmjölet.

Tillsätt ägg, rosmarin och salt. Rör till en slät smet och låt stå svalt minst 1 timme.

Hetta upp olivolja i en stekpanna eller plättlagg och stek tunna pannkakor.

Servera med getost och honung.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Kikärtspannkakor med getost och honung"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.