Kikärtor med chilipesto och Couscous med tapenade

  • Tillagning

Två goda tillbehör! Krydda upp kikärtorna med chilipesto och couscousen med en smakrik tapenade av svarta oliver.

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda en burk Zeta kikärter, sköljda och avrunna med 3–4 msk Zeta Pesto Chili, och 4–5 msk Zeta Crostini som du krossat grovt.

Blanda med färsk riven parmesan eller med smulad ädelost.

Couscous med tapenade
Koka couscous enligt anvisningarna på förpackningen.

Blanda de ljumma couscousgrynen med tapenade.

Perfekt tillbehör till stekt eller grillat kött, fisk, kyckling.

Gott i sallad och på buffé.

Kikärtsröran är god tillsammans med pasta.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Extra gott blir det om du rör ner ytterligare lite Pesto Chili i pastan och ringlar god olivolja över.

Skriv en kommentar till "Kikärtor med chilipesto och Couscous med tapenade"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.