Karamelliserad rödlök

  • Tillagning

Karamelliserad lök med syrliga toner passar perfekt till unga och lagrade ostar, på crostini som tilltugg eller till grillad fisk eller på hamburgare.

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Hetta upp olivoljan i en stekpanna och tillsätt sockret.

Rör om till sockret börjar skifta färg till brunt.

Lägg i löken och ”stek” den långsamt så den blir mjuk och gyllenbrun.

Salta och låt svalna något.

Blanda i vinäger och servera till ost, grillad fisk eller kött.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Karamelliserad rödlök"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.