Kantareller som aldrig förr

  • Tillagning

Kantareller med potatis, gröna bönor och en god vinägrett med tapenade av svarta oliver.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 stor rödlök i klyftor
  • 1 liter ca 200 g kantareller eller annan svamp
  • Zeta Extra jungfruolivolja Classico till stekning
  • 200 g förvällda gröna bönor eller sockerärtor
  • 10—12 kokta potatisar i bitar
  • salt
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda vinägretten.

Stek rödlök och kantareller i olivolja.

Tillsätt bönor och potatis och låt allt få färg.

Vänd försiktigt ner vinägretten i salladen.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Kantareller som aldrig förr"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.