Italienskt bröd med rosmarin

  • Tillagning deg
  • Baka ut

Knaprigt och gott italienskt bröd med härlig doft av rosmarin. Servera med inlagda grönsaker, röror och salami.

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 250 grader.

Kavla ut degen tunt.

Skär degen i trekanter och dra ut degbitarna så att de blir längre och lite oregelbundna.

Nagga degen  med en gaffel.

Pensla degen med olja och tryck in rosmarin i degen.

Strö över lite flingsalt och grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.

Servera med inlagda grönsaker eller en god röra.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Italienskt bröd med rosmarin"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.