Italiensk cheesecake

RÖSTA PÅ RECEPTET (203)

(203)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Cheesecake gjord med krämig italiensk mascarpone, cantucciniskorpor och färska hallon. Perfekt dessert att enkelt göra i förväg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
250 g Mascarpone
1 1/2 dl
lätt creme fraiche
1
citron finrivet skal samt saften
4 msk
florsocker
20 st
krossade Colussi cantucciniskorpor
250 g
färska hallon

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (203)

(203)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Jannike

Om man gör en dag i förväg ska den ligga i frysen då?

Mvh J

Anna Mellberg

Hej Jannike! Förvara spritspåsen med smeten i kylen om du ska göra den dagen innan. Spritsa och dekorera desserten precis innan servering. Om skorpsmulorna förvaras med krämen i glasen blir de mjuka och det blir inte en lika god upplevelse. Lycka till hälsar vännerna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...