Inkokta champinjoner med vitt vin

  • Tillagning

Den här svamprätten, som är smaksatt med vitt vin, persilja och vitlök, vinner på att låta smakerna koka in ordentligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Bryn champinjonerna lätt i olivolja.

Lägg i vitlök och bryn ytterligare någon minut.

Häll på tomatsås, vitt vin och vatten.

Låt koka upp och lägg i örterna.

Låt sjuda ca 20 minuter.

Låt svalna.

Smaka av med salt, peppar och vinäger.

Vänd ner oliverna och persiljan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Inkokta champinjoner med vitt vin"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.