Haricots verts med sardeller och chili

  • Tillagning

Blanda de kokta, gröna bönorna med sardeller, vitlök och chili så får du ett härligt tillbehör med sälta.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 300 g färska haricots verts
  • 1/2 röd chili hackad
  • 1 vitlöksklyfta hackad
  • 8-10 Zeta Sardeller
  • 2 msk olja från sardeller
  • salt
  • svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka haricots verts i saltat vatten 3 minuter.

Häll av och skölj i kallt vatten.

Låt rinna av ordentligt.

Blanda bönorna med chili, vitlök, sardeller, sardellolja och smaka av med ev. lite salt och svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Du kan också servera rätten varm genom att fräsa allt snabbt i olivolja i en stekpanna.

Skriv en kommentar till "Haricots verts med sardeller och chili"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.