Haricots Verts med sardelldressing

  • Tillagning

En sardelldressing med lättkokta haricot verts som serveras med löskokta ägg. Utmärkt som en lättare lunch eller en förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 fpk haricots verts
  • 4 ägg
  • salt
  • peppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka haricots verts i saltat vatten och kyl snabbt i kallt vatten.

Låt rinna av ordentligt.

Mixa basilika, vitlök och sardeller i olja i 1 minut.

Vispa äggula med vinäger och droppa i den mixade oljan droppvis.

Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite mer vinäger. Vänd bönorna i lite av dressingen.

Servera med löskokta ägg.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Haricots Verts med sardelldressing"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.