Halloumiburgare med avokado och picklad rödlök

  • Tillagning picklad rödlök
  • Tillagning burgare och salsa

Halloumiburgare med morot och zucchini som toppas med picklad rödlök och avokado på grillat surdegsbröd.

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Börja med den picklade rödlöken. Lägg rödlöken i en skål och koka upp övriga ingredienser och rör om.

Häll den kokheta lagen över löken och låt svalna ställ kallt minst två timmar före servering. Håller ca tio dagar i kylskåp.

Blanda alla ingredienser till tomatsalsan och smaka av med salt och peppar.

Fortsätt med halloumiburgarna. Riv zucchinin på grova sidan av rivjärnet. Lägg den på ett fat och strö över salt, blanda. Låt stå 20 minuter, pressa ur vätska och lägg i en bunke.

Riv ner morot och halloumi, lägg i soltorkade tomater.

Rör ihop med ägg maizena och ströbröd.

Forma 6 hamburgare och grilla 2 minuter på varje sida. Använd ett non-sticknät eller en så kallad grillplåt.

Servera med tillbehören och grillat surdegsbröd.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Halloumiburgare med avokado och picklad rödlök"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.