Grynsallad med fetaostkräm

  • Tillagning

Vegetarisk grynsallad med zucchini, färska fikon och fetaostkräm med basilika. En utmärkt matig lunch eller fräsch middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Lägg alla ingredienser till fetaostkrämen i en mixerbunke och mixa slätt och ställ sedan i kylen.

Lägg alla ingredienser till örtoljan i en mixerbunke och mixa slätt, smaka av med salt.

Blanda ihop kokta gryner, kapris, gurka och rödlök. Smaka av med lite salt och olivolja.

Arrangera salladsbladen i botten på ett stort fat eller på fyra tallrikar.

Fördela gryn och alla skurna grönsaker på salladen.

Ringla över örtoljan.

Toppa med fetostkräm, rostade cashewnötter och valfria färska örter.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grynsallad med fetaostkräm"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.