Grönsallad med rödlöksvinägrett

  • Tillagning

En vinägrett på rödvinsvinäger, olivolja, hackad rödlök och persilja ger god smak åt salladen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g blandade salladsblad
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda salladsbladen i en skål.

Vänd ner vinägretten och smaksätt eventuellt med mer salt och peppar.

Rödlök- och persiljevinägrett:

Vispa ihop alla ingredienser i en skål.

Smaksätt med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grönsallad med rödlöksvinägrett"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.