Grillad lax med kronärtskocka och färska bönor

  • Tillagning

Spröda marinerade kronärtskockor och haricots verts, tillsammans med grillad lax - enkelt och gott smaksatta med tapenade av oliver och kapris.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka bönorna i saltat vatten några minuter.

Kyl sedan snabbt ner bönorna i isvatten.

Låt rinna av ordentligt och blanda med övriga ingredienser.

Smaka av med salt och peppar.

Pensla laxen med lite olivolja och grilla runt om.

Servera till bönsalladen.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grillad lax med kronärtskocka och färska bönor"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.