Grillad lax med kronärtskocka och färska bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 4 ingredienser

Spröda marinerade kronärtskockor och haricots verts, tillsammans med grillad lax - enkelt och gott smaksatta med tapenade av oliver och kapris.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-800g
laxfilé i portionsbitar
salt
peppar
Bönsallad
400 g
färska bönor t.ex. haricots verts, sockerärtor, sugarsnaps
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris grovhackad
1/2 fpk
12
rädisor delade
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco