Grillad lax med citron, kapris och oliver

  • Tillagning

Pensla laxen med olivolja, grilla snabbt, toppa med tapenade och pressa över citron. Snabb och god fiskrätt!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Pensla laxen med lite olja på båda sidor.

Grilla 2 minuter på varje sida.

Lägg 1 msk tapenade oliver och kapris på varje laxbit.

Krydda med salt och peppar och pressa över citron.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Det går även bra att steka laxen i en grillpanna.

Skriv en kommentar till "Grillad lax med citron, kapris och oliver"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.