Grillad kotlettrad med sardeller, vitlök och citron

  • Tillagning

En blandning av klassiska italienska smaker som sardeller, vitlök, citron och rosmarin med skivad, grillad kotlettrad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Pensla köttet med lite olivolja.

Krydda med salt och peppar.

Grilla eller stek runt om och stek klart i ugnen på 120 grader, till 62 grader innertemperatur, ca 35 minuter. (Använder du karré ska den stekas till 68 grader.)

Låt vila minst 10 minuter innan köttet skärs upp.

Blanda olivolja med citronskal och saft, sardeller, vitlök och rosmarin.

Krydda med svartpeppar. Häll över köttet innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grillad kotlettrad med sardeller, vitlök och citron"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.