Grillad fläskkotlett med balsamvinäger och rosmarin

  • Tillagning

Rosmarin passar väldigt bra till fläskkött. Här har vi också lagt till den runda och söta smaken av balsamvinäger.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Krydda kotletterna med salt, peppar och rosmarin.

Droppa över lite olivolja och grilla i några minuter på varje sida.

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten i en skål.

Smaksätt med salt och peppar.

Skeda över vinägretten över kotletterna och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grillad fläskkotlett med balsamvinäger och rosmarin"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.