Grillad fetaost och grönsaker

  • Tillagning

Grillad fetaost med sparris, spetskål, körsbärstomater, zucchini och färsk lök. Fetaosten blir härligt mjuk och krämig och serveras med fördel med en god olivolja.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Pensla grönsakerna med olivolja för matlagning (silverkork) .

Grilla dem försiktig så de får lite färg och blir mjuka, salta.

Lägg upp på fat och ringla över lite olivolja för smaksättning (guldkork).

Öppna fetaostförpackningarna och lägg osten med den kryddade sidan upp i folietrågen.

Ställ trågen på grillen och låt osten bli varm, mjuk och härlig!

Servera med lite olivolja för smaksättning till de grillade grönsakerna.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grillad fetaost och grönsaker"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.