Grillad entrecote med chili- och vitlöksolja

  • Tillagning

Pensla köttet med denna väldoftande olja av chili, vitlök och citron, grilla och servera med en fräsch grönsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Grilla chilin runt om tills den får ordentlig färg och börjar bli rostad.

Finhacka och blanda med riven vitlök, citronskal och olivolja.

Servera till grillat kött, fisk, sallad etc.

Förvara gärna chili- och vitlöksoljan i burk i kylen.

Håller 7–10 dagar.

Pensla köttet med olivolja och grilla 2–3 minuter på varje sidan till önskad stekgrad.

Servera gärna med en fräsch grönsallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grillad entrecote med chili- och vitlöksolja"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.