Gravad lax med olivolja

  • Tillagning

Enkel förrätt eller på ett festligt buffébord - krydda den gravade laxen med citron, olivolja och färska kryddor och njut!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Lägg upp skivor av lax på ett fat.

Riv över citronskal och pressa saften.

Ringla över olivolja och strö över örterna.

Salta och peppra.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Gravad lax med olivolja"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.