Friterade minimozzarella med arrabiatasås

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Ostbollar med krispigt fritterat skal som passar perfekt som tilltugg eller snacks.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 dl
vetemjöl
1
ägg uppvispat
1 1/2 dl
ströbröd
3 dl
Zeta Olivolja Extra Mild
2
vitlöksklyftor hackade
1/2
röd chili hackad
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1/2 dl
vatten
salt
svartpeppar nymalen
bladpersilja hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...