Friterad kapris

  • Tillagning

Små spröda friterade kapris som är goda att strö över en sallad eller använda som ett vegetariskt alternativ till pancetta.

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Låt kaprisen rinna av genom en sil.

Hetta upp rikligt med olivolja i en stekpanna.

Testa genom att lägga i ett par kapris, börjar det bubbla och fräsa är det tillräckligt varmt.

Lägg i all kapris och rör om då och då, kaprisen ska koka i oljan.

Ta upp ett par kapris efter några minuter och lägg på ett hushållspapper blir de snabbt torra och krispiga är de klara.

Låt kaprisen rinna av på hushållspapper.

Salta något och servera i sallad eller som tillbehör till stekt fisk eller kött.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Skriv en kommentar till "Friterad kapris"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.