Fikon med pecorino och mangosirap

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 2 ingredienser

Färska fikon blir lite extra goda tillsammans med lagrad smakrik ost som pecorino eller parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
färska fikon halverade
150 g
Pecorino Romano 6 mån i mindre bitar
Mangosirap
1/2 dl
florsocker

Gör så här

Tips!

Prova att variera sirapen med någon annan fruktbalsamvinäger, till exempel äpple.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco