Fikon i hallonbalsamico och olivolja

  • Tillagning

Lyft den söta smaken av fikonen med hallonbalsamico och krydda med en smakrik olivolja

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Lägg fikonen på en tallrik.

Häll över vinäger och olivolja och krydda med peppar.

Låt gärna stå och dra 30 minuter före servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Fikon i hallonbalsamico och olivolja"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.