Fetaostbiffar

  • Tillagning

Smaksätt fetaostbiffarna med citron och timjan, gott tillsammans med klyftpotatis och sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson

RÖSTA PÅ RECEPTET (991)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda färs, ägg, timjan och citronskal i en bunke till en smidig färs.

Krydda med salt och peppar.

Tärna salladsosten och blanda ner i färsen.

Forma färsen till 8 biffar.

Stek i rikligt med olivolja ca 7–8 minuter på varje sida.

Servera gärna med en sallad, till exempel en Klassisk Grekisk sallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.