Ekologisk sallad med bönor, tomat och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (119)

(119)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser

Bönorna gör denna sallad med fetaost och tomater, till en matig och god rätt att bjuda på.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
blandad sallad t.ex. rucola, spenat, roman, mangoldskott
300 g
blandade tomater, nedskurna
1 paket
Feta Ekologisk, bruten i mindre bitar
1 förpackning
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (119)

(119)

Vad tycker du?

1 kommentar

Louise

Tänkte jag skulle se kommentarer till receptet om jag klickade på betygsstjärnorna. Men det ledde bara till att jag också råkade betygsätta. Och sen gick det inte att ändra… Inte så konstigt att ni får höga betyg…

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...