Rosébalsammarinerade bär med mascarponekräm

Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och severa på en buffé eller middag.

(0)

Chokladmousse med amaretto

Festlig chokladmousse med amaretto och mascarpone. Enkel att göra och som går utmärkt att förbereda dagen innan.

(6)

Fikonmarmelad med hallonbalsamico

Hemmagjord sötsyrlig marmelad med fikon, muscovadosocker och hallonbalsamico. Perfekt att servera till ostbickan.

(0)

Semifreddo med hallon

Semifreddo är en av de mest älskade italienska desserterna.

(3)

Våfflor med bär och mascarpone

Goda frasiga våfflor med bär och mascarpone.

(3)

Ugnsbakade fikon med hallonbalsamico och pecorino

Ta fram den goda smaken av fikonen genom att ugnsbaka dem och krydda med pecorino, timjan och hallonbalsamico.

(0)

Päron med gorgonzola i mangosås

Lyft den klassiska kombinationen av päron gorgonzola och nötter ytterligare med en fruktig mangosås!

(5)

Päron i mangomarinad

Lätt kokta päron i mangomarinad. En klassisk efterrätt på ett nytt sätt!

(3)

Tiramisu

Tiramisu betyder "pigga upp mig" och är en klassisk Italiensk efterrätt! Enkel att göra i portionsglas till festen.

(47)

Pannacotta med karamellbakade äpplen

Pannacotta med mascarpone får fin len smak och konsistens. Tillsammans med karamellbakade äpplen och saltrostade mandlar lyfter smakerna i desserten.

(6)

Moretta

En specialitet från Fanos hamncaféer - kaffedrink med rom, sambuca och brandy.

(8)

Marinerade frukter och bär med mangosås

Låt frukt och bär marinera i mangosåsen - ge salladen en extra fyllig smak

(4)

Lyxig Tiramisu med kaffeglass

En lyxigare Tiramisu med kaffeglass, chokladkaka och mascarponemousse. En underbar avslutning på en italiensk middag.

(1)

Jordgubbstarte med tomat, svartpeppar och olivolja

Ljuvliga jordgubbar som lyfter i smaken med svartpeppar och olivolja.

(1)

Jordgubbar med Crema di Balsamico

Den godaste och enklaste sommarefterrätten - jordgubbar och balsamico!

(17)

Jordgubbar med balsamvinäger

Enkelt att ta med och ljuvligt gott att äta och doppa - jordgubbar och en söt sås av balsamvinäger.

(6)

Rostad sockerkaka med mascarpone

Har du en bit sockerkaka kvar? Rostad, tillsammans med jordgubbar, mascarpone och hallonbalsamico blir den en ljuvlig efterrätt!

(13)

Grillad sockerkaka med mascarpone

Att grilla en sockerkaka blir precis så gott som et låter. Toppad med krämig mascarpone och söta jordgubbar blir den ännu godare!

(16)

Italiensk cheesecake

Cheesecake gjord med krämig italiensk mascarpone, cantucciniskorpor och färska hallon. Perfekt dessert att enkelt göra i förväg.

(11)

Hallonsmulpaj med balsamico och olivolja

En syrlig och fräsch hallonkompott, toppad med söt och krispig smulpaj.

(4)

Glass med smaksatt olivolja och havssalt

Glass med smaksatt olivolja är en enkel och överraskande dessert från Italien. Havssaltet ger en perfekt brytning mellan sött och salt.

(1)

Fruktsallad med mangosås

Mangosåsen ger fruktsalladen en extra frisk och söt smak.

(11)

Fruktsallad

En frisk fruktig och knaprig sallad

(11)

Fikon med pecorino och mangosirap

Färska fikon blir lite extra goda tillsammans med lagrad smakrik ost som pecorino eller parmesan.

(0)

Fikon i hallonbalsamico och olivolja

Lyft den söta smaken av fikonen med hallonbalsamico och krydda med en smakrik olivolja

(0)

Burratina

Vad passar väl bättre som förrätt på en italiensk middagsbjudning än en härligt krämig mozzarella toppad med fruktig olivolja och flingsalt?

(0)

Aprikoser med mangobalsamico

Rosmarin och mangobalsamico gör denna efterrätt till något extra.

(0)

Mangosemifreddo

Semifreddo är en klassisk italiensk dessert som betyder "halvfrusen" och liknar glass.

(8)

Pepparkaka med Gorgonzola Dolce

Pepparkaka med Gorgonzola Dolce är ett gott tilltugg på glöggbuffén.

(4)

Hallon och maränger i balsamicosås

En söt och frisk liten efterrätt med hallon och balsamico.

(57)

Citronsorbet

En härligt frisk och läskande citronsorbet som passar perfekt efter en mättande festmåltid.

(45)

Chokladkräm med vaniljplommon

En enkel dessert med choklad som du kan förbereda dagen innan. Variera servering med frukt och bär efter säsong.

(47)

Fruktsallad med mascarponekräm och rostade nötter

Servera en citronmascarpone med rostade nötter till fruktsalladen för att förhöja smakerna.

(10)

Italienska jordgubbar

Marinerade jordgubbar med vit balsamvinäger, honung och mynta.

(0)

Chokladkräm med olivolja och havssalt

Choklad är en säker vinnare i efterrätter. Den här krämen har lite extra finess med smak av olivolja och havssalt.

(39)

Sorbetto

Citronsorbet som vispas ihop med mousserande vin eller citronläsk är en magisk och fräsch efterrätt!

(42)

Tiramisù med rabarber

En tiramisù med rabarber. Gott och fräscht!

(54)

Tiramisù a la Toscana

Tiramisù gör vem som helst glad, här det klassiska tiramisúreceptet med mascarpone och espresso.

(15)

Ostbricka

Att servera en ostbricka passar alltid. Som avslutning på en god middag eller på buffébordet!

(0)

Chokladtryfflar med vit choklad

Chokladtryfflar är små runda chokladpraliner som här är gjorda med vit choklad och mascarpone och rullade i nötter eller kakao.

(0)

Pannacotta med hallon i söt balsamico

Pannacottan kan serveras med hallon eller mango i en söt balsamicomarinad. Perfekt på nyårsbordet!

(36)

Limoncellosorbet med italiensk maräng

Festlig sorbet med frisk och syrlig limoncello, smakar ljuvligt tillsammans med italiensk maräng och pistagesmak i biscotti.

(3)

Gorgonzolamousse med fikon

Mousse av gorgonzola med sötma av bakade och marinerade fikon är den perfekta avslutningen på middagen. Ost och dessert i ett.

(0)

Morotskaka med mascarponekräm

Saftig morotskaka bakad med olivolja och toppad med mascarpone.

(38)

Italiensk äppelkaka

Saftig italiensk sockerkaka med äpplen och choklad.

(3)

Kokoskaka med mangosås och kokosglass

Saftig kokoskaka smaksatt med frisk mango och kokos.

(0)

Mandelkaka med mascarponeglass

En fantastisk liten mandelkaka serverad med glass gjord på mascarponeost.

(32)

Italiensk kladdkaka med kanderade kikärtor

Ljuvligt kladdig chokladkaka med frasiga kikärtor ger en perfekt smakbrytning.

(0)

Superenkla nöt- & chokladbollar

Tartufi semplici al cioccolato e noci. En lite nyttigare chokladboll som passar perfekt som mellanmål.

(6)

Gudomlig chokladkaka

Torta al cioccolato "divina". En underbar chokladkaka för den som älskar choklad och vill prova en lite nyttigare variant.

(3)

Cannoli

Cannoli är klassiska sicilianska bakverk i form av rör fyllda med en söt och smakrik ricottablandning.

(8)

Citronpaj med kikärtsmaräng

Italiensk dessertpaj med citronkrämsfyllning toppad med härligt fluffig maräng.

(4)

Cupcakes med moccamascarpone

Cupcakes gjorda med bönor och vanilj, toppad med mascarponefrosting med smak av kaffe.

(1)

Biscotti

Biscotti, mandelskorpor. Serveras ofta som ett litet tilltugg till en kopp espresso.

(96)

Kladdkaka på italienskt vis

En enkel och god kladdkaka med ett täcke av pinjenötter.

(198)

Kladdkaka med svarta bönor

Härligt kladdig chokladkaka bakad med honung, svarta bönor och paranötter.

(103)

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.