Chiligryta med chorizo

  • Tillagning

Het och kryddstark chiligryta med nötkört och spansk chorizo. Toppas med koriander och servera gärna med avokado, tortillabröd och Salsa Roja.

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Bryn köttet i omgångar i olja i en stekpanna, salta och peppra.

Flytta över till en stor gryta.

Stek korven och tillsätt lök, vitlök, chili och spiskummin.

Stek tills löken mjuknat och lägg över i grytan.

Tillsätt paprika, tomat och vatten.

Låt småkoka under lock ca 2 timmar tills köttet nästan faller isär.

Smaka av grytan med salt och peppar.

Toppa med koriander och servera med avokado, tortillabröd och Salsa Roja

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Chiligryta med chorizo"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.