Chilibräserad kyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Chilibräserad kyckling - Pollo in potacchio, perfekt varmrätt att servera vid finare tillfällen. Enkel och god rätt med mycket smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
skivad gul lök
2
vitlöksklyftor
1 stor
kyckling, i 8 bitar
salt
peppar
2 msk
hackad chilipeppar eller
2 tsk
sambal oelek
2 tsk
hackad färsk rosmarin, eller ½ tsk torkad
1 msk
tomatpuré
5 dl
hönsbuljong

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...