Cannellini, fetaost och grön ärtröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

En ärt- och bönsallad med härlig sälta från fetaost och kapris.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 fpk
frysta gröna ärtor à 250 g, tinade (varav 200 g till bönor + 300 g att mortla)
4
myntablad
några stänk
tabasco
3 dl
Frityrolja alternativt
1/2 frp
150g
1/2
lime, saften
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Fetaostens smuliga konsistens, sälta och syrlighet passar väl till de söta ärtorna och den friterade kaprisen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...