Caesarsallad med rostade kikärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Kikärtor har en nästan nötig smak, i synnerhet om de rostas, och är riktigt goda i en caesarsallad!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Till salladen
2 burkar
Kikärtor, sköljda och avrunna
2
tjocka skivor lantbröd, skuret i tärningar
1 tsk
salt
1 huvud
romansallad, i bitar
Till Ceasardressingen
1 1/2 msk
1
äggula
2
vitlöksklyftor, pressade
peppar
2 1/2 tsk
4 st
Sardeller, mosade

Gör så här

Tips!

Kikärterna går också att rosta i stekpanna med lite olja. Brödet rostas i en torr stekpanna.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...